HOE WERKT HET?

20230526_0211_StilleDisco-TivoliVredenburg_3284_LR_AbeJonker.jpg

FAQ

Veel gestelde vragen 🤔

In het filmpje hierboven wordt haarfijn uitgelegd hoe je jouw Stille Disco pakket installeert.

In ons pakket vind je altijd in het rode kistje de techniek en de pakbon. In de groene en/of blauwe kistjes zitten de koptelefoons. Verder vind je in de rode techniek kist een QR code. Deze brengt je naar deze pagina, hier kan direct onze tutorial worden bekeken. Uiteraard bestaat het pakket verder uit de door jouw gekozen hoeveelheid aan koptelefoons, zenders en extra’s. Als je ons pakket via de post hebt ontvangen dan zitten er ook meerdere tie-wraps in het pakket waarmee je het pakket weer kan afsluiten voor wanneer hij retour gaat. Ook vind je in dit geval een retour-bon.

Wij zorgen ervoor dat we uw pakket èèn week voor uw aangegeven datum wordt verstuurd via PostNL. Dan weten we zeker dat uw pakket op tijd komt! Na het verzenden krijgt u via uw email een track and trace code. PostNL bezorgd normaliter uw pakket binnen 1-2 dagen in Nederland en 2-3 dagen in België.

Je hebt al een pakket vanaf € 4,- per koptelefoon! Wij rekenen namelijk tot 100 koptelefoons € 4,- (incl. btw) per koptelefoon. Mocht je er tussen de 100 en 200 willen huren dan rekenen we nog maar € 3,50 (incl. btw) per koptelefoon. De aantallen van 200+ bedragen slechts € 3,- (incl. btw) per koptelefoon. Je bepaalt verder zelf hoeveel zenders je graag wilt waarbij de normale zenders gratis(!) zijn bij ons. Wij vragen verder € 10,- per lange afstands zender en € 15,- per zender op accu.

Via onze website kan je tot 150 koptelefoons huren. Heb je er meer nodig? Dan horen we graag van je via de mail (verhuur@stilledisco.nu ) of kan je bellen naar ons op: +31634938562.

De koptelefoons gaan gemiddeld zo’n 8 uur mee. Dat betekent dat ze tussendoor opgeladen zullen moeten worden wanneer je deze langer wilt gebruiken. Je kunt tijdens het samenstellen van jouw Stille Disco box de opladers toevoegen. Eén oplader kan 16 koptelefoons tegelijkertijd opladen. Het duurt maximaal 4 uur om de koptelefoons weer volledig op te laden. Het is uiteraard ook mogelijk meerdere opladers tegelijkertijd te huren.

Absoluut! Wij hebben al veel bedrijven geholpen aan een top avond. Als bedrijf kun je 'gewoon' een van onze Stille Disco pakketten samenstellen, maar mocht je andere wensen hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Verhuur@stilledisco.nu

Het zou goed kunnen dat het kabeltje wat je aansluit op je laptop of mobiel niet goed is aangesloten. Vaak hoor je maar op één oor geluid wanneer deze niet helemaal contact maakt. Wij merken dat dit in de meeste gevallen komt doordat iemand zijn hoesje nog om zijn telefoon heeft wanneer deze wordt aangesloten. Hierdoor is ons advies: hoesje van je telefoon zodat je mini-jack er diep in kan. Is dit niet het geval? Probeer dan een ander apparaat of een ander kabeltje als dat mogelijk is.

Wij geloven in de kracht van drie kanalen. Op onze eigen evenementen gebruiken wij altijd drie kanalen en op deze manier vinden wij dat je het meeste haalt uit de Stille Disco-ervaring. Mocht dit voor jou te veel gedoe opleveren of is dit net aan boven budget dan raden wij aan twee kanalen te nemen. Zo kunnen mensen alsnog switchen tussen twee verschillende muzieksmaken en kan je een leuke tegenstelling creëren op jouw feestje. Daarnaast geven de koptelefoons licht, wanneer iemand kiest om op blauwe kanaal te dansen in plaats van bijvoorbeeld op het rode kanaal dan zie je dit. Dit geeft een fantastisch effect op jouw feest en zo weet iedereen direct met wie er kan worden gedanst. Per kanaal heb je een zender nodig dus als je twee kanalen wilt, dan heb je twee zenders nodig.

Onze Stille Disco koptelefoons maken gebruik van UHF-radiofrequenties. Het bereik is hierbij afhankelijk van de zender die jij kiest. De lange afstand zender gaat tot zo’n 250 meter. Het torentje gaat tot 100 meter. Wij doen met de lange afstand zender bijvoorbeeld de hele Paradiso in Nederland. Met deze zender kan je hier zelfs dansen op de wc in de kelder. De andere zender is perfect voor huisfeesten en kleinere evenementen.

Voor het gebruiken van ons systeem is geen internet nodig. Let wel op dat wanneer je online gebruik van bijvoorbeeld Spotify of Youtube wil maken je dit natuurlijk wel nodig hebt.Gouden tip: Je kan op Spotify afspeellijsten ook downloaden zodat jij je favoriete muziek kan afspelen wanneer je geen internet hebt.

Voor alle radiofrequenties geldt: sterke magnetische velden kunnen van invloed zijn op de geluidskwaliteit. Maar gelukkig, zolang je je feest niet onder een elektriciteitsmast (of -draden), tijdens heftige onweersstormen of naast een transformatorhuisje of enorme magneet houdt, zul je ongestoord feest kunnen vieren.

Zeker weten! Je kan de zender, via de minijack kabel die wij leveren, direct aan je telefoon aansluiten. In het filmpje hierboven kan je zien hoe je jouw Stille Disco pakket installeert.

Wij willen het installeren van jouw Stille Disco pakket zo makkelijk mogelijk maken. Hierdoor kan je bij ons direct de iPhone aansluiting bestellen als je deze nog niet hebt. Wanneer je een mobieltje wilt aansluiten kan je onze bijgeleverde mini-jack naar mini-jack kabel of tulp naar mini-jack kabel (bij de lange afstand zender) gebruiken. Helaas is dit niet direct mogelijk op iPhone modellen (vanaf model 7) en is hiervoor een speciale iPhone-aansluiting nodig, daarom bieden we deze ook aan.

Het kan natuurlijk gebeuren dat er dingen veranderd zijn. Er komen toch meer mensen op je verjaardag of je moet het feest verplaatsen. Neem in dit geval contact met ons op. Wij denken graag met je mee! Verhuur@stilledisco.nu

Balen! Je kunt in dit geval het beste zo snel mogelijk contact met ons opnemen. Hopelijk kunnen we samen een oplossing vinden. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te kunnen helpen. Verhuur@stilledisco.nu

De koptelefoons zijn niet waterdicht. Water en elektriciteit zijn geen fantastische combinatie dus helaas kan dit de koptelefoon kapot maken en jouw plezier verpesten. Een enkele bier of regendruppel kan de koptelefoon wel verdragen maar meer helaas niet. Tijden het huren van het Stille Disco pakket ligt de verantwoordelijkheid voor de spullen bij jou dus we verwachten dat de spullen weer netjes worden ingeleverd.

We gaan er natuurlijk vanuit dat iedereen netjes met hun Stille Disco pakket omgaat. Toch is het mogelijk dat je en koptelefoon kwijtraakt of er één kapot wordt gemaakt op jouw feestje. Wij hanteren hiervoor vaste prijzen die wij op een rijtje hebben gezet in onzealgemene voorwaarden .

Mijn vraag staat er niet tussen!

Geen stress! Mail je vraag naar verhuur@stilledisco.nu of voor algemene vragen naar info@stilledisco.nu. Wij zorgen ervoor dat je antwoord krijgt op al uw vragen!